Fortrydelsesret/retur

Hos Danefæ tilbyder vi dig 30 dages fortrydelsesret regnet fra modtagelsesdagen.

Hvis du fortryder købet, skal varen returneres i ubrugt stand og forsvarlig emballage til:

Danefæ ApS
Højvænget 9
8330 Beder
Denmark

 

Oplys venligst ordrenummer, telefonnummer samt adresse. 

Er varen leveret i en pose eller anden emballage, skal varen også returneres i denne. Undlad venligst ved sko-køb at anvende selve skoæsken som returemballage, da den derved ødelægges. 

Vi tilbagebetaler altid pengene på returvarer. Ønsker du at bytte til en anden størrelse, skal du derfor gå ind på webshoppen og bestille denne. Dermed er du sikker på, at den nye vare er på lager og leveres hurtigt, samt at din kvittering svarer til det, du har købt. Du vil modtage en kreditnota på refusionen.

Efter modtagelse af den returnerede vare vil hele det beløb du har betalt - inkl. vores forsendelsesgebyr hvis den fulde ordre returneres -
blive tilbageført via PBS inden for få dage til det kort, som du brugte ved bestillingen, medmindre du har ønsket noget andet.

Omkostningerne til returnering af varen betales af køber. Hvis du vælger at fortryde købet ved at nægte modtagelse eller undlade afhentning, vil Danefæ blive pålagt en ekstra returfragtomkostning. Dette beløb vil blive modregnet, når købet refunderes. Bemærk at Danefæ ikke modtager pakker, der er sendt “uden omdeling”. Det er dit ansvar, at pakken leveres på vores adresse, og vi anbefaler at du benytter forsendelse med tracking-nummer.

Du kan downloade vores returseddel ved at klikke HER.